Voeg deze site aan je favorieten toe - Klik hier !
 
SMS berichtjes
Google
 
Web e-quies.com

Kies een SMS berichtje uit de volgende categorieën en kopieer het in het onderste venster ...

Funny | Liefde | Sex | Versieren | Grapjes | Gewaagd | Raadsels | Wijsheden | Citaten | Vriendschap | Dubbelzinnig | Diverse
Dubbelzinnig     English ? Click here !
  Als ik naar je kijk ben je zo lief,maar als ik mijn lang geval bovenhaal,trek je je neusje op en als ik op je wil schieten,wip je weg!?! ... STOM KONIJN

  Elke dag snak ik naar je, elke dag passeer je langs mijn hart, elke dag heb ik LUCHT nodig.

  Heerlijk als hij stijf is en mijn mond in glijd. Het vocht loop langs mijn lippen en laat zijn sporen na, een druppel op mijn borst… dat krijg je van een heerlijke lookworst!

  Het was de eerste keer. Leuk experimenteren. Je bond m'n enkels vast. Vaster en vaster. Maar we voelden dat het niet goed was. Te gevaarlijk dat bungee-jumpen

  Het was een zwoele zomeravond, haar ogen glinsterden. Ik schoof haar benen uit elkaar, zocht haar tepels. Ik was zo opgewonden. Ik had nog nooit een koe gemolken.

  Het was mijn 1e keer, ik moest gaan liggen, je vroeg of het wat wijder kon, ik kreunde van de pijn, je was klaar... je haalde hem eruit. Ik ga nooit meer naar de tandarts!!

  Hij is hard, je pakt hem graag vast, hou hem stevig in de hand, zo geniet je er van,... ooooo wat kan een borstelsteel toch goed in de hand liggen...

  Ik gleed met m'n vingers over haar koude gleuf...ze moest nog opgewarmd wordn dus ik gleed met m'n handen over d'r knopje...en toen sloeg ze op tilt! Verslavend.......zo'n gokkast

  Ik haalde het harde ding uit mijn broek, stak het in de gleuf en drukte 1,2,3,4 keer en alles kwam eruit... Dit was de eerste keer dat ik mijn bankkaart gebruikte!

  Ik had je nodig dus ik stak hem er in. Toen je vol was en ik moest betalen was ik pas echt genaaid.... verdomme benzine is duur!

  Ik kan je laten dansen en liefde geven, Ik kan de volgende dag door het hoofd zweven, Ik geef je troost en lol, Aangenaam mijn naam is ... ALCOHOL !

  Ik kan uren naar je kijken, je mooie vormen laten me niet los, je bent ook zo mooi van stuk, jij lekker stuk. Wat kan een breedbeeld TV toch mooi zijn !

  Ik leg mijn hand op je hals en streel je wat, voorzichtig gaat je opening naar mijn mond mmmmhhhh bier uit een flesje

  Ik loop voorbij en zie je achter het raam staan, grote koplampen en een lekker kontje. Ja,je bent mooi. Ik verlang naar je ... tja wordt dit mijn nieuwe auto ?

  Ik mag je trekken... Sta te kijken weet nog niet welke..... Ik heb gekozen maar geen prijs bij het touwtrek kraam.......

Test uw Sexappeal Test uw liefdesprofiel ... Gratis ! De cyberkus ... Gratis ! Vereeuwig uw liefde ! Test uw sensualiteit
Test uw Sexappeal
Wil je weten hoe hoog je scoort in uw sex-appeal, doe deze test. Op basis van numerologie
Test uw Liefdesprofiel
Test aan welk profiel je voldoet in de liefde. Zowel voor personen als voor koppels.
De cyberkus ...
Geef je geliefde een dikke, lieve, tedere zoen ! ... en dat op een onbewaakt ogenblik.
Vereeuwig uw liefde !
Kerf je liefde in onze boom ... de weg naar de eeuwige liefde
Test uw sensualiteit
Ben jij een asceet of een hedonist of ergens tussenin ?
  Ik neem je in mijn hand en lik je af! Je witte vocht druipt langs mijn kin, en m'n handen plakken! Dit is het ultieme genot..Hmm lekker zo'n SOFTIJSJE!!

  Ik rende naar je toe. Ik had zo'n behoefte aan je trok mn broek naar beneden en ging boven op je zitten, ik ontspande me helemaal m'n allerliefste WC!

  Ik was naakt en op zoek naar jou, vol van verlangen jou tegen mij te voelen. Overal heb ik gezocht en daar lag je, mooi, fris en zelden gebruikt…. Ik hou van mijn pyjama

  Ik wil je .... Ik wil je kussen..... Ik wil je kussen op bed...... Ik wil je kussen op bed leggen....

  Ik wil je mee in bad, samen in het hete water tot je bijna smelt, ik wil je vasthouden en met je spelen tot je gek wordt van mijn vingers. Wil je dat,rubbereendje?

  Ik zal je krijgen en als ik je heb, zal ik je aan je bed binden. Dan zal ik diep in je dringen. Je begint te beven, te zweten en te sidderen ! Vele groeten ... De Griep

  Ik zat net te denken aan die lekkere tong, die ik gisteren nog proefde. Ik zat net te denken aan die lekkere geur van jou, die ik gisteren nog rook. wat heb ik toch ... een schattig hondje!

  Ik zoek je gaatje en steek hem er in. Ik begin te pompen en te hijgen. Dan zit je weer vol !!! Gelukkig ......Ik kan weer fietsen !

  Ik zweette als nooit te voren en mijn temperatuur steeg van warm naar heet. Hard ging je naar binnen het deed wel pijn..... jij kut zetpil.

  Ja schat, pak dat harde ding vast in je hand. speel er maar mee, maar niet te gevaarlijk hé. pas op. ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaa .... geweldig die vuurpijlen

Wie, wat en waar was je in je vorig leven ? Talisman voorspellingen, 

toekomstvoorspelling Test uw Beschermengel Hoelang leef ik al ? Doe een virtuele wens op het net !
Reincarnatie
Wie, wat en waar was je in je vorig leven ? Dat kan je hier ontdekken.
Talisman voorspellingen
Laat uw toekomst voorspellen aan de hand van amuletten & talismannen
Test uw Beschermengel
Staat er een engel aan je zijde ? Waarschijnlijk wel, niet overtuigd ... probeer het !
Werkelijke leeftijd
Hier kan je uw leeftijd berekenen tot op de milliseconde juist
De wensentuin
Laat je wens maar horen ... er gaat geen enkele wens verloren!
  Ja, je krijgt een beurt ik kijk in je hete vochtige gat de damp slaat me tegemoet ik steek hem erin drijfnat haal ik 'm eruit. Ja, er zit genoeg olie in.

  Je bent hard maar ruikt fris... mijn tong komt naar je toe ... langzaam laat ik je m'n mond in glijden. Ik zuig, sabbel en bijt zachtjes... zal ik slikken...? MENTHOS! the fresh maker!

  Je gebruikt me, maakt me heet, vreselijk nat en lebbert me af om jezelf te bevredigen en daarna dump je me zomaar in de goot! Ach ja,ik ben ook maar een sigaret.

  Je hebt een prachtig lichaam, blozende wangen en een fantastische borst, jij bent gewoonweg de mooiste kerstkalkoen !

  Je pakt hem in je hand, stroopt het vel naar achteren en steekt hem in je mond, je tong draait rondjes en je proeft die heerlijke smaak van.......een heerlijke lookworst.

  Je staat voor me klaar, ik reuk je en proef, je glijd lekker in me binnen,mmmm...... lekkere kop koffie wat zou ik zonder je beginnen ?

  Jij kwam met je harde kopje in dat goed smeuig gesmeerd holletje. Ik geniet als je mij prikt in mijn...oor. Geweldig toch die wattenstaafjes!!

  Jou zachte lippen op de mijne, ik voel hoe je tong bij me naar binnen glijd, jou warme handen op mijn koude buik! Wat is het toch fijn om een bierflesje te zijn.

  Kijkend naar jouw strakke gleuf denk ik,zou het passen...met zak en al? met subtiel geweld druk ik 'm erin! oh wat is het toch fijn om postbode te zijn!

  Langzaam glij ik in je cm voor cm ga steeds dieper je bent zo heet en nat ik verlang naar je diepte..........lekker he zo'n heet bad!!!

Hoe oud ben ik in hondenjaren, hoe oud is mijn hond in mensenjaren ? Point & Shoot, maak uw foto via internet Test uw achterwerk kennis Test uw helderziendheid Uw gids naar de leukste attractie voor uw geslaagd feest - attractieverhuur
Een hondenleven ...
Hoe oud ben ik in hondenjaren, hoe oud is mijn hond in mensenjaren ?
Point & Shoot
Maak een foto via uw beeldscherm en laat het resultaat in enkele seconden zien.
Kontjes kijken
Test uw achterwerk kennis ... Kan jij een mannelijk en vrouwelijk achterwerk uit elkaar houden ?
Helderziendheid
Heb jij paranormale gaven ? Test hier in welke mate je helderziend bent.
Het attractie net
Uw gids naar de leukste attractie voor uw geslaagd feest - attractieverhuur.
  Langzaam stop ik m'n vinger erin, voel langs de haren en ga steeds dieper. Oh wat is neuspeuteren toch lekker.

  Lekker zacht, zoet en vochtig. Je vocht druipt langs mijn kin. Proef je vocht heerlijk op me tong. jij lekkere........ perzik.

  MMM met m'n lippen tast ik je af en proef je! Je bent zalig zoetig en hebt dè juiste lengte om mij te vullen...Ja zó hoort een lange-vinger biscuit te smaken

  s Avonds wil ik je wippen, lekker aan je hals zuigen en het geile schuim van je aflikken tot de laatste drup.......dat is goed bier!!!!

  s Morgens wil ik je in me voelen je met mijn lippen strelen en je naar binnen zuigen,heet guts je naar binnen.....Ja zo moet koffie zijn

  s Nachts kom je zachtjes naar mij toe, je betast al mijn naakte plekjes, je begint te zuigen, je vind het heerlijk... KUT MUG!!!

  Smachtend haal ik hem eruit. Ik open mijn mond en neem hem tussen mijn lippen.Ik wil er wel in bijten. De witte lading vult mijn mond. mmmmmmm lekker zo'n MAGNUM van OLA.

  Smachtend kijk ik naar je, pak je vast en begin te likken. ik kan me niet meer inhouden, ik wil je, nu! ik open mijn mond en sluit mijn lippen om je heen. mmmmmmm lekkere lollie!

  Soms verlang ik naar jou,ga ik naar je toe,ga ik op je zitten,trek ik aan dat ding van jou en jij spuit in het rond,oh...wc als jij toch niet bestond!

  Steek het lange ding in je mond, doe het heen en weer, spuw het witte spul uit uw mond, o wat een lekkere tandenborstel.

  Verdomme Vloekt de koffie, ik sta hier al 5 min. heet en niemand die mij pakt. Had dat dan gezegd zegt de thee, ik sta hier al 5 min. te trekken

  Zijn handen op mijn buikje, zijn lippen op de mijne. Oh... wat is et fijn om een bierflesje te zijn

Love friendship Sorry funny
[ Funny | Liefde | Sex | Versieren | Grapjes | Gewaagd | Raadsels | Wijsheden | Citaten | Vriendschap | Dubbelzinnig | Diverse ]
Copyright © 1998-2007 All Rights Reserved. - Kopiëren van de inhoud voor uw eigen site is diefstal!

Verscheidene SMSjes in deze databank zijn auteursrechtelijk beschermd.


© Copyright 1997 - 2007 kwebbel.net
All rights reserved.
[ More sites ... click !]